ȚIGĂRI DE CONTRABANDĂ DESCOPERITE DE POLIŢIŞTI

HomeActualitateNeamt

ȚIGĂRI DE CONTRABANDĂ DESCOPERITE DE POLIŢIŞTI

 

tigari contrabanda 2Circa 27.800 de ţigarete susceptibile a proveni din contrabandă au fost confiscate în urma unei acţiuni organizate de poliţiştii nemţeni.

Marţi, 8 martie, poliţiştii structurii de ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii infracţionalităţii stradale şi a actelor ilicite de comerţ. Astfel, în jurul orei 12.30, în urma controalelor efectuate în Piaţa Haralambie din Piatra Neamţ, poliţiştii au identificat 1.392 de pachete de ţigări deţinute ilegal în vederea comercializării. Cele circa 27.800 de ţigarete de provenienţă străină, care nu au fost supuse regimului vamal, au fost ridicate, până la finalizarea verificărilor.

Cercetările sunt continuate pentru a se stabili întreaga activitate infracţională şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia” prevăzute şi pedepsite cu închisoare de la doi la şapte ani şi interzicerea unor drepturi conform articolului 270 din Legea 86/2006.

 

Comentarii

WORDPRESS: 0