Prima paginăNeamt

Țigări de contrabandă confiscate de polițiști

Dimensiune text

O tânără de 23 de ani, din Timișoara, a ascuns în mașină  2.487 pachete de țigări de contrabandă.

 

 

Aproape 50.000 de țigarete au fost găsite de polițiștii nemțeni într-un autoturism condus de o tânără din Timișoara. În dimineața de 19 martie, în jurul orei 9.50, un echipaj de poliție rutieră din cadrul Poliției orașului Tîrgu Neamț a oprit pentru control, pe DN 15B, în comuna Pipirig, un autoturism la volanul căruia a fost identificată Maria C., de 23 de ani, din municipiul Timișoara.

tigari2În urma controlului efectuat, în portbagajul mașinii a fost găsită o geantă în care se aflau 80 de pachete de țigări de proveniență Ucraina. La examinarea amănunțită a vehiculului, disimulate într-un compartiment special amenajat în spatele banchetei și într-un alt compartiment special amenajat în portbagajul mașinii, au mai fost găsite 2.407 pachete de țigări, de aceeași proveniență.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de deținere în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile fără a fi marcate sau marcate necorespunzător și contrabandă. Întreaga cantitate de 2.487 de pachete de țigări, respectiv 49.740 de țigarete, precum și autoturismul, au fost confiscate de polițiști. Tânăra este suspectată de comiterea infracțiunilor de deținere în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile fără a fi marcate sau marcate necorespunzător și contrabandă.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0