Prima paginăRomanSanatate

Testare gratuită pentru depistarea osteoporozei

Dimensiune text

Pentru a marca împlinirea a 22 de ani de activitate, farmacia Aruncus, din Roman, organizează o campanie de testare gratuită pentru depistarea osteoporozei.

Luni, 2 martie, începând cu ora 10.00, romaşcanii sunt invitaţi la farmacia Aruncus, acolo unde va fi prezent un specialist care va face testări gratuite pentru depistarea osteoporozei.

„În luna februarie am împlinit 22 de ani de existenţă. Pentru a ne fideliza pacienţii, care aleg să vină la noi de ani de zile, ne-am gândit să facem această campanie de testare gratuită. Va veni un specialist, cu un aparat anume, care va efectua aceste teste, începând cu ora 10.00. Un singur test nu durează mai mult de trei minute, iar rezultatele se dau pe loc. Invităm toţi romaşcanii să vină, luni, pentru a beneficia de această testare gratuită pentru depistarea osteoporozei”, a afirmat farmacistul-şef Magdalena Avădanei, care are o experienţă de 45 de ani în domeniu.

Farmacia Aruncus este o farmacie cu tradiţie în Roman, deoarece aici există un laborator propriu în care sunt realizate preparate exclusive, unele dintre ele fiind emblematice pentru această farmacie (cremă cu vitamine, cremă hidratantă cu vitamina A, unguent pentru ulcer varicos). „Încercăm să supravieţuim în concurenţă cu lanţurile de farmacii, bazându-ne pe faptul că la noi sunt preparate anumite produse care nu se regăsesc în altă parte şi care se pliază exact pe nevoile pacienţilor”, a precizat farmacista Magdalena Avădanei.

COMENTARII

WORDPRESS: 0