Prima paginăSocial

Terenurile de sport ale școlilor sunt reabilitate

Terenurile de sport ale școlilor sunt reabilitate

Dimensiune text

 

Terenurile de sport ale instituțiilor de învățământ din oraș vor fi reabilitate cu covor asfaltic în această perioadă, în urma unei investiții care se ridică la circa 500.000 de lei, lucrările urmând a fi finalizate, conform estimărilor, până la sfârșitul săptămânii viitoare. Au început deja lucrările la modernizarea terenului de sport de la Școala „Roman Mușat”, după care vor urma terenurile de la Liceul Episcop Melchisedec, Școala „Alexandru Ioan Cuza”, Școala „Costache Negri”, Școala „Calistrat Hogaș”, Colegiul Tehnic „Petru Poni” și terenul de volei de la Colegiul Național „Roman-Vodă”.

„Au început lucrările de asfaltare a terenurilor de sport de la unitățile de învățământ din oraș, un angajament pe care mi l-am luat în fața cadrelor didactice la începutul acestui an și, imediat ce am găsit sursa de finanțare, am demarat și această investiție. Întreaga investiție se ridică la aproximativ 500.000 de lei și estimăm ca până la finele săptămânii viitoare toate aceste terenuri să fie modernizate, iar copiii noștri să aibă condiții cât mai bune pentru a face mișcare, pentru a avea un stil de viață cât mai sănătos”, a afirmat primarul Lucian Micu.

Anul viitor, va fi reabilitat cu gazon sintetic cel de-al doilea teren de sport al Școlii „Sergiu Celibidache”, fostul teren de tenis, care servește acum drept parcare temporară, pentru perioada în care aici funcționează clase al Școlii „Vasile Alecsandri”, cât timp este reabilitat corpul B al acestei unități de învățământ.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0