Teatrul Dan Alecsandrescu este în căutare de tehnician

HomeCultural

Teatrul Dan Alecsandrescu este în căutare de tehnician

Chiar dacă este în vacanță, echipa de actori a Teatrului Dan Alecsandrescu muncește pentru a pregăti următoarea stagiune. Reprezentanții Teatrului spun că pregătesc o serie de premiere, pentru care ar avea nevoie și de un specialist pentru partea tehnică.

”Lucrăm la instalarea unor lumini noi, a unui sunet mai bun și, în general, la cizelarea acelui factor de efect atât de necesar în orice teatru. Căutăm personaj care să nu apară pe scenă, dar care este vital oricărei reprezentații care se respectă. Căutăm tehnician. De sunet, de lumini. Căutăm personaj care să facă acest lucru ca parte integrantă a trupei de teatru, cu drepturi și obligații egale cu ale celorlalți oameni din trupă. Persoană care să aibă convingerea că nu trebuie să depui pasiune doar dacă ești plătit (nici unul dintre actori nu este). Căutăm persoana tânără, care să se descurce cu un laptop și soundtrackuri, care să poată citi, în timp real, un scenariu, care să fie organizată și care să poată lucra cu un mixer de lumini. Persoană care să aibă idei, care să poată dezvolta, prin ce face, o piesă de teatru. Actorii pot da viață personajelor. Tehnicianul trebuie să dea viață PIESEI. Prin propunerea/alegerea soundului potrivit, care să rezoneze cu emoțiile personajelor, prin manipularea luminilor, prin… în fine, nici o piesă nu e bătută în cuie și absolut toate pot fi îmbunătățite”, scriu reprezentanții trupei pe pagina de socializare.

Cei interesați pot să-i contacteze pe membrii trupei pe pagina oficială de Facebook, la adresa: https://www.facebook.com/TeatrulDanAlecsandrescuOficial/.

Comentarii

WORDPRESS: 0