Taxele și impozitele locale pentru anul viitor nu vor crește

HomeEconomie

Taxele și impozitele locale pentru anul viitor nu vor crește

 

taxeAdministrația publică locală anunță că, în această săptămână, va lansa spre dezbatere proiectul pentru stabilirea taxelor și impozitelor locale. Conform declarației făcute de primarul Laurențiu Leoreanu, dările către bugetul local nu vor crește.

Edilul spune că pentru anul viitor nu sunt prognozate majorări. Dar aceeași declarație a făcut-o primarul și pentru anul în curs, însă Codul Fiscal a venit cu noi prevederi care au produs o modificare la mai multe dintre taxele pe care populația le-a avut de plătit, asta neavând nimic de-a face cu decizia luată la nivel local de a nu crește taxele.

Dat fiind faptul că acest an este unul electoral și politicienii nu sunt interesați în mărirea taxelor, este cel mai posibil ca bugetul pe anul viitor, care ar trebui să fie gata în decembrie, să nu prevadă o modificare nouă a legislației în ceea ce privește creșterea taxelor.

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • taxele locale deja is mari , ce sa mai creasca , mai ales ca vin alegerile parlamentare… vedem noi dupa . in rest votati bine si trimiteti-va pe primarul la bucuresti sa faca treaba buna si acolo , asa cum a facut si la roman .