„Tango, Monsieur?” Invitaţie la teatru! Intrarea este liberă

HomeCultural

„Tango, Monsieur?” Invitaţie la teatru! Intrarea este liberă

 

tangoLuni, 28 martie, romaşcanii şi nu numai sunt invitaţi, din nou, la teatru, de către actorii Trupei „Dan Alecsandrescu” din Roman. Pentru că e sărbătoare în rândul creştinilor catolici şi nu numai, iubitorilor de teatru li se pregăteşte o nouă premieră – „Tango, Monsieur?”, de Aldo Lo Castro.

Piesa de teatru se va susţine la Cercul Militar Roman, cu începere de la ora 18.00: „Lume, lume! Luni seara, de la ora 18.00, vă invit la Cercul Militar Roman, la premiera unei piese de teatru care o să vă lase cu gura cascată!”, spune Cristian Foghel (Neamţu) pe pagina de socializare, unul dintre actorii Trupei de Teatru „Dan Alecsandrescu”.

Din distribuţie fac parte: Victor Radu (Carlo Spinelli), Luminiţa Mera (Clelia di Benedetto), Daniela Peţenchi (Amanda Marini), Mariana Levărdă (Stefania Florio), Camelia Duca (Marisa Pitti), Sorin Cobuz (Marco Anselmi ) şi Cristian Foghel (Notarul). Regia aparţine Denisei Ababei, coregrafia lui Doru Băbuţă, iar sufleur este Silvia Coşnete.

Piesa prezintă patru femei care sunt convocate urgent, printr-o telegramă, la întâlnirea cu bărbatul iubit, Marco Anselmi. Însă ceea ce ar fi trebuit să fie o revedere romantică se transformă într-o farsă cu accente dramatice. Două soţii, o logodnică şi o iubită cu perspective serioase la căsătorie descoperă că cel pe care îl credeau fidel le era, de fapt, fidel tuturor patru în acelaşi timp, fără ca ele să aibă habar una de cealaltă.

Scriitorul Aldo Castro construieşte în „Tango, monsieur?” o comedie cinică despre relaţii, căsnicie şi despre cum prea multă iubire poate, într-adevăr, ucide. Totul pe fondul unor schimburi de replici pline de haz.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0