Tânără din comuna Icușești dată dispărută, căutată de polițiști

HomeActualitate

Tânără din comuna Icușești dată dispărută, căutată de polițiști

Marți, 26 martie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 37 de ani, din Icușești, cu privire la faptul că fiica sa, Roxana Mădălina Unguru, în vârstă de 16 ani, a plecat în mod voluntar spre domiciliu, de la internatul Liceului Tehnologic „Ion Ionescu de la Brad”, în data de 22 martie, și nu a ajuns până în prezent la domiciliu, informează IPJ Neamț.

Semnalmente: înălţime – 1,60 metri, greutate – 70 de kilograme, păr negru, lung, ochi căprui. La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu o geacă de culoare maro, blugi de culoare negru, pulover alb, fiind încălțată cu adidași albi, cu dungi negre.

„Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman și a localității Bălușești, în continuare fiind desfășurate activități specifice în depistarea acesteia. Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

Foto: IPJ Neamț

Comentarii

WORDPRESS: 0