Prima paginăActualitate

Tânăr din Roman dat dispărut de familie

Tânăr din Roman dat dispărut de familie

Dimensiune text

 

 

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale şi cei ai Poliției municipiului Roman continuă activităţile de căutare în vederea depistării lui Eduard Gheorghian, în vârstă de 25 de ani.

Conform IPJ Neamț, la data de 2 iunie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către o femeie de 51 de ani, din Roman, despre faptul că fiul său Eduard Gheorghian, în vârstă de 25 de ani, a plecat de la domiciliu în data de 30 mai și nu a mai revenit. Semnalmente: înălțime 1,90 metri, greutate 97 de kilograme, corpolenţă atletică, păr şaten, creţ, faţa ovală, frunte lată, ochi căprui, fără tatuaje.

„La momentul dispariţiei, tânărul era îmbrăcat cu o cămaşă de culoare albastră, o pereche de pantaloni tip blugi, albaștri, fiind încălțat cu adidași albi. Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman și în localitățile limitrofe, în vederea depistării acestuia. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea tânărului căutat, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0