Tânăr din Roman dat dispărut, căutat de polițiști

HomeSocial

Tânăr din Roman dat dispărut, căutat de polițiști

UPDATE: Joi, 9 februarie, IPJ Neamț a anunțat că persoana în cauză a fost identificată, pe raza municipiului Roman, tânărul nefiind victima vreunei fapte de natură penală sau contravențională.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Miercuri, 8 februarie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către un bărbat de 67 de ani, din Roman, cu privire la faptul că fiul său, Ștefan Prisecaru, în vârstă de 23 ani, din Roman, a părăsit în mod voluntar domiciliul, la data de 6 februarie, și nu a mai revenit până în prezent, informează IPJ Neamț.

Semnalmente: înălţime – 1,80 metri, greutate – 70 de kilograme, păr brunet, creț, lungime medie, ten măsliniu, ochi căprui. La ochiul stâng, acesta prezintă o pleoapă ce stă parțial închisă.

„La momentul dispariției, era îmbrăcat cu o geacă de iarnă, de culoare negru cu albastru, și pantaloni tip jeans de culoare albastru. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

 

Foto: IPJ Neamț

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0