Tânăr dat dispărut, căutat de polițiștii romașcani

HomeActualitate

Tânăr dat dispărut, căutat de polițiștii romașcani

Joi, 8 decembrie, în jurul orei 12:30, polițiștii IPJ Neamț au fost sesizați de către un minor de 17 ani, din județul Iași, cu privire la faptul că, fratele său, Dionisie Iamandi, în vârstă de 18 ani, a plecat să își conducă prietena la o unitate școlară, din municipiul Roman, la aceeași dată, în jurul orei 10:30 și nu a mai revenit până în prezent, informează IPJ Neamț.

Semnalmente: înălţime – 1,80 metri, greutate – 70 de kilograme, constituție atletică, păr brunet, scurt, ochi căprui. La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu o bluză de culoare neagră, geacă de culoare neagră, pantaloni de culoare negru, fiind încălțat cu pantofi de culoare albastru.

„Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman și a localităților limitrofe, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acestuia. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

 

Foto: IPJ Neamț

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0