Prima paginăSocial

Sute de fotografii concurează pentru a deveni „vederi din Roman”

Sute de fotografii concurează pentru a deveni „vederi din Roman”

Dimensiune text

 

 

Doar până duminică, 6 mai, romașcanii se mai pot înscrie la o competiție lansată de Primăria municipiului Roman și care își propune să promoveze orașul și să transforme cele mai reușite imagini în vederi care să fie oferite cu diferite ocazii celor care doresc să păstreze o amintire cu Romanul. Până la acest moment, pe grupul creat pe Facebook pentru acest eveniment s-au înscris peste 1.600 de membri, câteva zeci postând imagini cu ce li se pare reprezentativ în oraș pentru a putea fi promovat.

„Mai sunt doar câteva zile până vom încheia concursul «Vederi din Roman», o competiție prin care administrația publică locală îi invită pe romașcani să ajute la promovarea orașului nostru. Mai exact, așteptăm de la fiecare dintre dumneavoastră ca, până pe 6 mai, să postați pe acest grup câte o imagine din Roman, să-i oferiți și o denumire, pentru ca, ulterior, cele mai apreciate fotografii să fie transformate în cărți poștale. În acest mod, împreună, putem să promovăm comunitatea noastră în toată țara și, de ce nu, peste hotare. Imaginile trebuie să vă aparțină, iar ele pot să fie despre lucruri, clădiri, oameni, natură, tot ceea ce credeți dumneavoastră că este reprezentativ, tot ceea ce dumneavoastră iubiți și apreciați în Roman, ceea ce considerați că ne face cinste și ne determină să fim mândri că suntem romașcani. Până pe 6 mai, vom aștepta propunerile de imagini din Roman din partea dumneavoastră, astfel încât, de Zilele municipiului Roman, să putem edita primele vederi din Roman și să le promovăm cu ocazia diverselor activități pe care le vom desfășura în oraș. Putem astfel ca, în anul în care sărbătorim Centenarul Marii Uniri, să oferim și orașului nostru un loc binemeritat în istorie, să împărtășim generațiilor viitoare lucrurile frumoase de care noi ne bucurăm”, au declarat reprezentanții Primăriei municipiului Roman, pe grupul special creat – https://www.facebook.com/groups/487429054990708/.

Cele mai multe imagini care au fost postate de membrii grupului sunt cu Parcul municipal, dar și cu instituții publice și lăcașuri de cult. Nu toți utilizatorii au respectat întocmai regulamentul concursului, unele fotografii aparțin unor profesioniști, dar, peste toate, autoritățile spun că vor transforma în vederi imaginile cu cele mai multe aprecieri, iar dacă gusturile nu se discută, important este numărul de „like-uri”.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0