Prima paginăSocialSanatate

Suplimentare de fonduri pentru analize la spital

Dimensiune text

Laboratorul de analize medicale al Spitalului Municipal a primit o suplimentare de fonduri pentru luna decembrie, respectiv 32.297 de lei.

Banii disponibili pentru a efectua analize medicale gratuite la Laboratorul Spitalului Municipal de Urgenţă Roman sunt acum suficienţi pentru a acoperi nevoile tuturor pacienţilor înscrişi pe listele de aşteptare şi încă în plus.

Pentru luna decembrie sunt disponibili 32.297 de lei pentru analize medicale gratuite. „Banii sunt suficienţi, astfel că invităm toţi romaşcanii care doresc să beneficieze de analize medicale gratuite pe final de an să vină la Laboratorul de analize al spitalului”, a afirmat Oana Onu, directorul medical al Spitalului Roman.

La suplimentarea de fonduri precedentă, spitalul a primit puţin peste 30.000 de lei pentru ultimele trei luni ale anului, bani care nu ajungeau nici pentru a acoperi analizele pacienţilor înscrişi pe lista de aşteptare. În acel moment, cine a mers la spital pentru analize în luna octombrie era programat pentru luna decembrie.

COMENTARII

WORDPRESS: 0