Sunt scoase la licitaţie 143 de locuri de parcare

HomeSocial

Sunt scoase la licitaţie 143 de locuri de parcare

 

parcare 15 iulieAdministraţia locală scoate la licitaţie mai multe parcări de reşedinţă, de pe cinci străzi din oraş. În total, au fost amenajate în ultima perioadă 143 de locuri de parcare, licitaţia pentru acestea urmând să aibă loc joi, 4 august.

Astfel, se organizează licitaţie pentru locuri de parcare de reşedinţă pe străzile: Tudor Vladimirescu blocul 13A – zece locuri, Tudor Vladimirescu blocurile 4 şi 8 – 22 de locuri, Ion Creangă blocurile 4, 6, 12 – 68 de locuri, Smirodava blocurile 26 şi 29 – 22 de locuri, Vasile Conta – şase locuri, Dobrogeanu Gherea blocurile 10 şi 10A – 14 locuri.
Cererile şi toate actele se depun la ghişeul Compartimentului Administrare Parcări din cadrul Primăriei Municipiului Roman, etaj I, până miercuri, 3 august. Licitaţia va avea loc la Primăria Municipiului Roman, în Sala Mare, joi, 4 august, la ora 17.00. În cazul în care nu se adjudecă toate locurile de parcare, procedura se va repeta în fiecare zi de joi, de la ora 17.00, în Sala Mare din cadrul Primăriei Roman, până la epuizarea tuturor locurilor. Preţul de pornire al licitaţiei este de 100 de lei pentru un loc de parcare.

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • licitatie pt fraierii Restul care nu liciteaza si folosesc parcarile.ce patesc?? ori platim toti ori ” moca toti.”se plinge primaria ca nu are bani de noi parcari dar de ce nu taxseaza si smecherii care nu platesc?