„Sunt foarte supărat pe jucătorii mei”

Dimensiune text

Spune antrenorul Gheorghe Poenaru (foto), referindu-se la jocul echipei SCM Petrotub Roman și la rezultatul înregistrat în etapa precedentă.

 

 

Deși au trecut cinci zile de la meciul precedent al SCM Petrotub Roman, 2-3 în deplasare la Moinești, Gheorghe Poenaru, antrenorul principal al echipei romașcane, resimte încă insuccesul de atunci, în fața unei echipe pe care a pregătit-o ani de-a rândul, dar în fața căreia nu concepea să piardă săptămâna trecută, în etapa a doua a returului Ligii a treia, seria I. În acel meci, disputat în condiții improprii, teren prost și vânt puternic, nefavorabile ambelor echipe, fotbaliștii romașcani nu au reușit să se adapteze mai bine decât adversarii la amintitele condiții. Mai mult, s-a ratat și o lovitură de la 11 metri.

„Sunt foarte supărat pe toți jucătorii, în special pe cei cu mai multă experiență. Am pierdut din cauza noastră. Constat că jucătorii mei se mulțumesc cu foarte puțin și, în acest caz, nici nu merită mai mult decât iau. Este corect să primească pe măsura muncii, nu mai mult. Mai avem două meciuri în deplasare, până la următorul pe teren propriu, și vreau să văd altă atitudine. Vineri vom juca la Galați, cu Oțelul II, un meci la fel de greu, în care avem două dezavantaje. Primul ar fi că partida se va disputa pe teren sintetic. În al doilea rând, campionatul primei ligi fiind întrerupt, cei de la Oțelul II vor putea folosi și jucători de la prima echipă. Chiar și-așa, pentru niște fotbaliști care au pretenții să joace într-o ligă superioară, aceste impedimente n-ar trebui să fie o scuză. Aștept să-i văd jucând cu adevărat”, a spus Gheorghe Poenaru.

Meciul dintre Oțelul II Galați și SCM Petrotub Roman va avea loc vineri, 22 martie.


COMENTARII

WORDPRESS: 0