Prima paginăEconomie

Sunt 30 de posturi disponibile în instituțiile publice din Neamț

Sunt 30 de posturi disponibile în instituțiile publice din Neamț

Dimensiune text

 

job23În județul Neamț, la final de an, instituțiile statului oferă nu mai puțin de 30 de locuri de muncă. Foarte multe posturi sunt disponibile în unitățile de învățământ, unde se caută persoane cu studii superioare sau fără facultate. Și în primăriile din zonă sunt posturi pentru persoane care nu au experiență.

Angajări în primării

Primăria Săbăoani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de inspector: inspector asistent clasa I în cadrul Compartimentului de urbanism și inspector asistent în cadrul Biroului contabilitate, financiar, taxe si impozite. Cei interesați de funcția de la Compartimentul Urbanism trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă în domeniul urbanismului și o vechime în specialitatea studiilor de un an. Pentru postul de inspector asistent în cadrul Biroului contabilitate, financiar, taxe şi impozite se cer studii superioare economice absolvite cu diplomă de licenţă și vechime în specialitatea studiilor de un an. Cei interesați își pot depune dosarele până pe 18 decembrie, urmând ca proba scrisă să aibă loc pe 28 decembrie, iar interviul este programat pe 20 decembrie.

Primăria Tămășeni caută să angajeze inspector de specialitate, debutant, în cadrul compartimentului fond funciar, registru agricol, programe prognoze, stare civilă, resurse umane. Cei interesați trebuie să aibă studii superioare absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științe administrative sau agricultură. Nu se solicită vechime. Tot Primăria Tămășeni caută să angajeze și un inspector de specialitate, gradul IA în cadrul Compartimentului asistență socială. Pentru ocuparea funcției este nevoie să aveți studii superioare în domeniul asistență socială și o vechime de 7 ani în specialitatea studiilor. Dosarele pentru ambele posturi se pot depune până pe 13 decembrie, proba scrisă fiind programată pe 20 decembrie.

Angajări în școli

Şcoala Gimnazială din Oniceni organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției de îngrijitor. Cei interesați trebuie să aibă studii generale sau medii. Dosarele se pot depune până pe 14 decembrie. Proba scrisă are loc pe 21 decembrie, iar proba scrisă și interviul – pe 23 decembrie.

Și Colegiul Naţional „Roman-Vodă” din Roman organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă determinată, a funcției temporar vacante de muncitor – lăcătuş mecanic de întreţinere şi reparaţii universale, cu precizarea că acesta trebuie să fie bărbat. Pe lângă această condiție, mai este este nevoie ca cei interesați să aibă studii generale sau medii și calificare în domeniu. Nu se cere vechime. Data limită pentru depunerea dosarelor este 13 decembrie, în timp ce proba scrisă și interviul sunt programate pentru 20 decembrie. Tot la acest Colegiu mai sunt disponibile, de data aceasta pe perioadă nedeterminată, două posturi de îngrijitor clădiri, care sunt destinate femeilor și un post de muncitor – electrician de întreţinere în construcţii – pentru bărbați. Cei interesați trebuie să aibă studii generale sau medii, însă pentru postul de muncitor se cere calificare în domeniu. Nu se cere vechime în specialitate studiilor. Dosarele se pot depune până pe 9 decembrie, iar pe 16 decembrie se vor susține proba scrisă și interviul.

Liceul Tehnologic Valea Ursului organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției de secretar-şef. Pentru participarea la competiție, cei interesați trebuie să aibă studii superioare și o vechime în învăţământ de trei ani. Data limită de depunere a dosarelor este 12 decembrie, proba scrisă este programată pentru 20 decembrie, iar proba practică și interviul – pe 21 decembrie.

Lista cu toate posturile disponibile în instituțiile publice din Neamț poate fi consultată la următoarea adresă – http://posturi.gov.ro/judetul/neamt/ .

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 4
 • Am descarcat in format .pdf anuntul cu privire la organizarea concursului.
  Nu stiu sa interpretez urmatorul enunt ( va citez ) :
  ” Se considera admisi canditatii care au obtinut cel mai mare punctaj , in ordine descrascatoare ”
  Nu inteleg formularea .
  Va rog sa ma jutati si sa detaliati putin. Poate este un exercitiu de logica iar eu nu imi dau seama.
  Va multumesc !

 • Am mai recitit anuntul . Este scos la concurs doar un post de electrician. Tot nu inteleg cum sta treaba cu ordinea asta descrescatoare. Dau concurs impreuna , pe aceeasi tematica candidatii electricieni impreuna cu femeile ( ingrijitor ). Rezultate la concurs se afiseaza pe acceasi lista ?