Prima paginăEconomie

Studenții se pot înscrie pentru a lucra în Germania în vacanța de vară

Studenții se pot înscrie pentru a lucra în Germania în vacanța de vară

Dimensiune text

 

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) anunţă începerea perioadei de înregistrare a aplicațiilor în programul destinat studenților care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanței de vară, de minimum două luni, informează un comunicat al instituției.

Pentru anul 2020, sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier-gastronomic, în gastronomia de sistem (fast-food), în producția industrială și în domeniul serviciilor. Pot aplica studenții cu vârsta cuprinsă între 18 – 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune sau foarte bune de limba germană.

În vederea înregistrării aplicațiilor, studenții interesați de această oportunitate se pot adresa consilierului EURES din cadrul agenției județene/municipale pentru ocuparea forței de muncă din județul în care studiază/domiciliază. Înregistrarea persoanelor se va desfășura în perioada 13 ianuarie – 14 februarie.

Informații suplimentare cu privire la condițiile de aplicare, documentele necesare înregistrării aplicațiilor, precum și instrucțiunile de completare a acestora, pot fi solicitate la agenția județeană pentru ocuparea forței de muncă, respectiv a Municipiului București sau pe site-ul www.anofm.ro>Comunicare>Materiale informative, mai precizează reprezentanții ANOFM.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0