HomeRoman

Străzile din Roman se spală cu apă și săpun

Curățenia de primăvară a fost o activitate intens promovată în oraș de administrația publică locală. De la amenajare și reamenajarea unor zone până la reparații ale unor elemente decorative stradale, echipele de lucru din Primărie au făcut tot ce au primit ca sarcină din partea celor care conduc orașul pentru ca Romanul să arate cât mai îngrijit în această perioadă.

 

 

Un element de noutate a fost spălarea străzilor și a trotuarelor cu apă și spumă. Activitatea a durat mai multe zile și va fi repetată, cel mai probabil, la sfârșitul verii. „Au fost spălați 952.000 de metri pătrați de trotuare și străzi. Datorită acestei activități, pulberile în aer au scăzut simțitor. Este o activitate benefică, mai ales că are rolul și de a dezinfecta. Prețul este același ca și în cazul măturatului, astfel că, o dată sau de două ori pe an, consider că e bine să se spele trotuarele și străzile”, a precizat Laurențiu Dan Leoreanu, primarul municipiului Roman.

Spălarea străzilor din Roman a fost asigurată de firma de salubritate SC Rossal SRL Roman, activitatea fiind finalizată sâmbătă.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Comentarii

WORDPRESS: 0