Ștrandul din Roman a fost redeschis pentru un nou sezon estival

HomeSocial

Ștrandul din Roman a fost redeschis pentru un nou sezon estival

Marți, 22 iunie, a avut loc deschiderea oficială a unui nou sezon estival în ștrandul din Complexul de Agrement „Moldova” din Roman. Redeschiderea ștrandului a avut loc în prezența primarului Leonard Achiriloaei, alături de care s-au aflat deputatul Laurențiu Leoreanu, prefectul George Lazăr, consilieri locali și alți reprezentanți ai municipalității.

„Astăzi, 22 iunie, am dat startul noului sezon estival în Ștrandul Municipal din cadrul Complexului Sportiv și de Agrement «Moldova». Pe lângă reparațiile curente, locația a beneficiat de ample lucrări de întreținere, la acest moment fiind asigurate cele mai bune condiții. Conform prevederilor actuale, ștrandul va funcționa la o capacitate de 70%, fiind pregătite 720 de șezlonguri și 360 de umbrele. Serviciile din cadrul Complexului Sportiv și de Agrement «Moldova» sunt asigurate de 26 de angajați, inclusiv salvamari. De asemenea, la punctul de prim ajutor se va afla personal calificat. Vă invit să vă bucurați din plin de vremea frumoasă pe care am așteptat-o cu toții și de facilitățile oferite de Complexul Sportiv și de Agrement «Moldova», a precizat cu acest prilej primarul municipiului Roman, Leonard Achiriloaei.

Programul de funcționare în ștrand este de luni până joi între orele 9:00 – 21:00, iar de vineri până duminică între orele 9:00 – 22:00. Prețul unui bilet de intrare a rămas neschimbat șși în acest an: de luni până joi este de 6 lei pentru copii și 12 lei pentru adulți, iar de vineri până duminică este de 10 lei pentru copii și de 20 de lei pentru adulți. În prima și a doua zi de la deschidere, respectiv 22 și 23 iunie, accesul în ștrand este gratuit pentru toate persoanele.

 

Comentarii

WORDPRESS: 0