Strada Smirodava se va extinde, trotuarele vor fi modernizate

HomeSocial

Strada Smirodava se va extinde, trotuarele vor fi modernizate

 

 

Administrația publică locală are în plan resistematizarea străzii Smirodava, prin lărgirea carosabilului și realizarea de locuri de parcare. Ulterior, conform primarului Lucian Micu, trotuarele vor fi reabilitate în totalitate.

Primarul Micu a declarat, în conferința de presă săptămânală, că a fost pe teren cu specialiștii Primăriei pentru a identifica soluțiile tehnice pentru lărgirea carosabilului. „Strada Smirodava cunoaște, în momentul de față, un trafic destul de intens. Am constatat faptul că această stradă poate fi extinsă pentru a amenaja parcări pe segmentul cuprins între bulevardul Republicii și strada Ecaterina Teodoroiu. Acest proiect va fi unul integrat, în sensul în care, pe lângă extinderea acestei zone, va fi cuprinsă și reabilitarea trotuarelor. Însă, reabilitarea se va face de la intersecția cu bulevardul Roman Mușat până la intersecția cu bulevardul Republicii, la abator, practic pe întreaga stradă”, a precizat primarul Lucian Micu.

O altă stradă care a fost modernizată complet în ultimii ani, de la lărgirea carosabilului și până la reabilitarea trotuarelor a fost strada Eternității, finalizată anul trecut.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0