Strada Eternității și străzile adiacente intră în reparații

HomeSocial

Strada Eternității și străzile adiacente intră în reparații

 

Strada Eternității și străzile adicente zonei parcului vor intra cât de curând în reparații, anunță autoritățile locale. Dacă pentru străzile perpendiculare există deja un contract semnat, pentru Eternității se așteaptă finalizarea licitației. Cinci firme s-au înscris la licitație și, dacă nu vor exista contestații, săptămâna aceasta se va semna și contractul pentru lucrări.

„Îmi doresc să începem cât de curând reparațiile capitale de pe strada Eternității, care prevăd amenajarea de parcări, repararea carosabilului și amenajarea trotuarelor. În această săptămână urmează a se finaliza procedurile de atribuire și, în cazul în care nu vor fi contestații, se va semna contractul și dăm ordinul de începere a lucrărilor. Odată cu realizarea acestei străzi, vom trece și la asfaltarea celorlalte străzi adiacente pentru a realiza un tot unitar”, a declarat primarul Lucian Micu.

Lucrările prevăd refacerea carosabilului, refacerea trotuarelor cu pavele, amenajarea a circa 70 de locuri de parcare şi resistematizarea spaţiilor verzi. La finalizarea lucrărilor, strada Eternităţii va avea sens unic (din bulevardul Republicii spre Mihai Viteazul), la fel ca şi străzile perpendiculare, pentru a asigura fluidizarea traficului, precum şi diminuarea disconfortului creat locuitorilor din zonă. Lucrările de reabilitare a străzii ce trece pe lângă Parc vor dura aproximativ două săptămâni.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0