Prima paginăActualitateRoman

Stâlpii de electricitate, un pericol în Roman

Dimensiune text

Cutiile de la baza stâlpilor de electricitate reprezintă un pericol pentru trecătorii din municipiul Roman. Unele dintre acestea sunt deschise, fapt care permite contactul direct cu firele electrificate.

Situaţia se repetă de mai multe ori pe strada Sucedava, în apropiere de Piaţa Mare, acolo unde traficul este întotdeauna intens. De asemenea, nu exista niciun mesaj de avertizare asupra pericolului de electrocutare. „Ținând cont de toate pericolele care pândesc copiii pe stradă, numai o astfel de neglijenţă mai lipsea”, afirmă o mamă care a remarcat cu îngrijorare că firele erau la nivelul  coşului de gunoi, la îndemâna tuturor, inclusiv a copiilor neatenţi.stalp02

Contactaţi prin serviciul call-center, reprezentanţii distribuitorului de energie electrică E.On Moldova au declarat că acele cutii ies din responsabilitatea companiei, deoarece iluminatul public şi stâlpii de energie electrică sunt sub controlul administraţiei municipiului Roman. „Am transmis sesizarea dumneavoastră mai departe şi se vor lua măsuri. Dacă acele cutii nesecurizate se află pe stâlpii ce aparţin Primăriei, problema va fi rezolvată, iar dacă nu, vom face demersurile necesare pentru ca cei responsabili să ia măsurile care se impun”, a declarat Constantin Cudalb, purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Roman.

COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • Mosu Lica 8 ani

    Cum dreak’u au ajuns stalpii in proprietatea primariei si sirmele sunt ale EON-ullui ?! Sau si sarmele-s ale primarului si numai …ioniii negativi sunt ai EON-ului ?!! Cred ca se asteapta o nenorocire pentru ca CINEVA sa se sesizeze si sa ia masuri !
    PS Nu doresc raul nimanui da’ parca as vrea ca… accidentul sa fie al unuia de la EON (cel mai hotz de hotz din romanica!) !!!

  • Mai oameni buni!
    Da stalpii care se inclina precum turnul italienilor nu vedeti prin targ? Ca sunt destui care stau sa cada. Unde? Cautati si voi. Hai, sa nu fiu rau. Doi dintre acestia ai gasiti pe strada Gloriei (peste drum de crasma – capatul dinspre Smirodava) si Tineretului (peste drum de Pescarie) Si sincer, de la o luna la alta se inclina. Sau asteptati sa cada ca sa aveti material de prima pagina?