„Spuma” învățămîntului tehnic se reunește la Roman

Viitorii specialiști din domeniul electric și electrotehnic, deocamdată elevi la liceele de profil, se vor reuni la Roman la faza națională a olimpiadei școlare a disciplinelor din domeniul electric și electrotehnic.

 

 

Evenimentul va reuni peste 200 de elevi și profesori din toate județele țării. Festivitatea oficială de deschidere va avea loc la Grupul Școlar „Vasile Sav”, iar festivitatea de premiere se va desfășura la Colegiul Tehnic „Petru Poni”. Probele teoretice și practice se vor desfășura la cele două licee, dar și la Colegiul Tehnic „Miron Costin”.

Primarul Laurențiu Dan Leoreanu a dat garanții organizatorilor că pot conta pe sprijinul instituției în ceea ce privește organizarea acestei olimpiade. „Acord egală atenție Colegiului Tehnic «Petru Poni», Colegiului Tehnic «Miron Costin» sau Grupului Școlar «Vasile Sav», deoarece a fi gazde ale acestui eveniment presupune nu doar o mare onoare, ci și o mare răspundere, Romanul putînd fi numit, fără nici o exagerare, capitala României, prin dimensiunea și importanța evenimentului. Din respect pentru organizatori, invitați, participanți, elevi și profesori deopotrivă, vom face tot posibilul ca aceste domenii de mare interes și atractivitate pentru viitorii specialiști să fie reprezentate la dimensiunea prestigiului lor, cu dotările, performanțele cadrelor didactice și ale elevilor, judecate după rezultatele curente și ale anilor precedenți„, a declarat primarul Laurențiu Dan Leoreanu.


COMENTARII

WORDPRESS: 0