HomeSocialSanatate

Spitalul scoate la concurs 38 de locuri de muncă

Se caută îngrijitori de curăţenie, asistenţi medicali, ingineri, economişti, dar şi muncitori necalificaţi.

Spitalul Municipal de Urgenţă Roman scoate la concurs 38 de posturi. Mai exact, se oferă un post de îngrijitor de curăţenie la Compartimentul de Oftalmologie şi unul la secţia de Boli Infecţioase, două posturi de brancardier la CPU, un post de îngrijitor curăţenie în Ambulatoriu, unul în compartimentul de Dermatovenerice, unul la secţia de Neurologie, unul la secţia de Chirurgie Generală, unul la Pediatrie, un post cu jumătate de normă la Secţia de Medicină Internă şi un post de agent dezinfecţie-deratizare-dezinsecţie (DDD), la Compartimentul de Prevenire şi Combatere a Infecţiilor Nosocomiale (CPCIN).

Spitalul organizează concurs şi pentru ocuparea unui post de registrator medical cu normă întreagă la farmacie şi trei posturi de registrator medical cu jumătate de normă la secţiile: Ortopedie şi Traumatologie, Neurologie şi Cardiologie.

Este nevoie şi de foarte mulţi asistenţi medicali. Este scos la concurs un post de asistent medical radiologie şi imagistică medicală, la Laboratorul de radiologie şi imagistică medicală, un post de asistent medical generalist la Sterilizare, două posturi de asistent medical de farmacie la Farmacia spitalului, câte un post de asistent medical generalist la secţiile: ATI, Boli Infecţioase, la compartimentul de Pneumologie, compartimentul de Oftalmologie, compartimentul ORL, la secţia Chirurgie Generală, două posturi de asistent medical generalist la secţia de Psihiatrie şi un post de asistent medical generalist sau nutriţie la Blocul alimentar.

Se fac angajări şi în sectorul administrativ. Se scoate la concurs un post de Referent IA, la serviciul RUNOS, un post de Economist I, la serviciul Aprovizionare, un post de şef birou aprovizionare economist/inginer IA, la serviciul de Aprovizionare, un post de inginer/economist IA, la serviciul Administrativ, şi mai multe posturi de muncitori necalificati, la Atelierul de Întreţinere şi Reparaţii: un post de electrician, două posturi de instalator, un post de liftier şi unul de zugrav.

Pentru toate aceste locuri de muncă, perioada de înscriere este până pe 29 noiembrie, ora 15.30, la Serviciul RUNOS din Pavilionul Administrativ din strada Tineretului, nr. 28. Afişarea rezultatelor de selecţie a dosarelor depuse va avea loc pe 5 decembrie, iar termenul de soluţionare a contestaţiilor în urma analizării dosarelor va fi 9 decembrie.

Ulterior, în perioada 16 decembrie 2013 – 29 ianuarie 2014, vor avea loc probele scrise şi cele practice sau interviurile pentru fiecare post în parte. Mai multe detalii se pot obţine de la Spitalul Roman.

Comentarii

WORDPRESS: 0