Spitalul Roman scoate din nou la concurs postul de director financiar-contabil

HomeSanatate

Spitalul Roman scoate din nou la concurs postul de director financiar-contabil

Spitalul Municipal de Urgență Roman a anunțat luni, 4 octombrie, scoaterea la concurs a postului de director financiar-contabil al instituției. Cei care doresc să participe la concurs trebuie să aibă studii universitare profil economic și vechime de doi ani în specialitatea studiilor. Dosarele de concurs se pot depune până pe 14 octombrie, ora 14.

Concursul este programat să aibă loc în perioada 25-27 octombrie și va consta în trei probe: test grilă/lucrare scrisă din legislația specifică, susținerea proiectului de specialitate dintr-o temă din domeniul de activitate al postului și interviul de selecție. Detalii despre acest concurs se pot obține de la sediul Spitalului Municipal de Urgență Roman, strada Tineretului nr. 28, serviciul Resurse umane, normare, organizare, salarizare (RUNOS), sau la telefon 0731.66.55.22.

Funcția de director financiar-contabil este ocupată în regim de interimat de economist Magda Rus, din luna februarie a anului 2020, după ce fostul director financiar-contabil de la acea vreme, actualul primar Leonard Achiriloaei, fusese numit la începutul anului trecut în funcția de secretar de stat la ministerul Mediului. Funcția a mai fost scoasă la concurs în luna aprilie a acestui an, dar niciun candidat nu s-a înscris la concurs.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0