HomeSocialSanatate

Spitalul Roman, controlat de Ministerul Sănătăţii

O echipă de control din partea Ministerul Sănătăţii verifică, în aceste zile, activitatea medicală de la Spitalul Municipal de Urgenţă Roman. Specialiştii au ajuns în teritoriu săptămâna trecută şi vor încheia activitatea la finalul acestei săptămâni.

Conducerea spitalului nu îşi face probleme legate de acest control, deoarece numeroase aspecte au fost îmbunătăţite în ultima perioadă, pentru a se îndeplini cât mai multe puncte de pe lista necesară pentru obţinerea acreditării. „Pentru o mai bună gestionare a activităţii din spital, tocmai ce am terminat de redactat ROF-ul (Regulament de Ordine şi Funcţionare), care va fi afişat în toate secţiile din spital. Existenţa acestui regulament este o cerinţă pentru acreditare”, a afirmat medicul Cătălina Pălăncianu, directorul general al Spitalului Roman.

Comisia de control a cerut documente legate de medicamente, precum şi despre programele derulate. Din punct de vedere al igienei, conducerea unităţii medicale susţine că nu există probleme, chiar în aceste zile făcându-se dezinsecţie şi deratizare la subsolul clădirii.

Comentarii

WORDPRESS: 0