Prima paginăNeamt

Spitalul Roman cere bani de la CJ Neamț

Dimensiune text

Spitalul Roman are nevoie de aproape 500.000 de lei pentru lucrări diverse. Banii vor ajunge în contul unității doar dacă majoritatea consilierilor județeni va vota proiectul în ședința de vineri.

 

 

Consilierii județeni sunt convocați în ședință extraordinară de Consiliu Județean în ultima zi a lunii mai. Aceștia trebuie să se întâlnească vineri, începând cu ora 10.00, pentru a dezbate 18 proiecte de hotărâre, așa cum este specificat în ordinea de zi. Printre aceste proiecte se află unul referitor la o alocare financiară din partea Consiliului Județean (CJ) Neamț către Spitalul Municipal de Urgență Roman. „În unele secții au apărut infiltrații din cauza deteriorării hidroizolațiilor existente, ceea ce conduc la degradarea clădirilor și la accentuarea gradului de disconfort al pacienților și a personalului care își desfășoară activitatea în spațiile respective. Totodată, unitatea sanitară solicită sprijin pentru alocarea de fonduri în vederea executării unor lucrări de reparații capitale urgente la secțiile Pediatrie, Psihiatrie și la clădirea în care funcționează spălătoria, precum și pentru finalizarea investiției privind achiziția de ascensoare”, se arată în expunerea de motive a proiectului de hotărâre. Suma propusă este 456.000 de lei și va fi utilizată pentru finalizarea investiției privind  achiziția de ascensoare, finalizarea șarpantei clădirii în care funcționează secția Pediatrie, reparații la șarpanta de la Psihiatrie și realizarea șarpantei de la spălătorie.

În aceeași ședință, aleștii județului vor trebui să decidă și dacă CJ Neamț se va asocia cu Clubul Sportiv „Biruința” Gherăești, recunoscut pentru rezultatele la oină. „Biruința” Gherăești solicită sprijin financiar în vederea participării echipelor de juniori la Campionatul Național de oină fete, care va avea loc în perioada 14-16 iunie, la Mioveni, precum și la Campionatele Naționale de oină băieți- juniori de la Constanța, în perioada 1-5 august. Suma propusă spre aprobare este de 5.000 de lei.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0