Prima paginăSanatate

Spitalul Roman angajează îngrijitori

Spitalul Roman angajează îngrijitori

Dimensiune text

 

Spitalul Roman - Spitalul Nou 03Spitalul Municipal de Urgenţă Roman organizează concurs pentru ocuparea a cinci posturi temporar vacante de îngrijitor, pe perioada determinată de un an, şi a trei posturi vacante, pe perioadă nedeterminată.

Astfel, în ceea ce priveşte posturile pe perioadă determinată, la secţia Chirurgie Generală sunt disponibile trei posturi de îngrijitor curăţenie, pentru care proba scrisă este programată pe 19 iulie. La secţia Medicină Internă sunt scoase la concurs două posturi de îngrijitor, proba scrisă având loc tot pe 19 iulie. Cei interesaţi trebuie să aibă studii minim de şcoală generală – pentru posturile de îngrijitori şi disponibilitatea de a lucra în program alternativ. Dosarele se pot depune până pe 12 iulie, la sediul administrativ al unităţii medicale.

Pentru funcţiile vacante pe perioadă nedeterminată, sunt scoase la concurs trei posturi de îngrijitor curăţenie, câte unul pentru secţiile Medicină Internă, Obstetrică Ginecologie şi Chirurgie Ortopedie Infantilă. Cei interesaţi trebuie să aibă studii minime de şcoală generală şi disponibilitatea de a lucra în program alternativ. Dosarele se pot depune până pe 19 iulie, proba scrisă fiind programată pentru 29 iulie.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0