Spitalul Roman angajează 25 de infirmieri debutanți

HomeSanatate

Spitalul Roman angajează 25 de infirmieri debutanți

Spitalul Municipal de Urgență Roman a anunțat că organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a 25 de posturi vacante de infirmieri debutanți. Posturile sunt pentru secțiile: Chirurgie generală (4), ATI (4), Compartimentul Chirurgie infantilă (1), Ortopedie – Traumatologie (2), Compartimentul de Primire Urgențe (3), Medicină Internă (1), Recuperare (1), Cardiologie (1), Compartimentul Endocrine (2), Dermatovenerologie (1), Neurologie (2), Pediatrie (2) și Paliații (1).

Pentru aceste posturi, cei interesați trebuie să aibă minim școala generală, certificat de absolvire a unui curs de calificare ca infirmier și disponibilitatea de a lucra în ture. Dosarele se pot depune până pe data de 30 iunie, iar concursurile vor avea loc în datele de 11, respectiv 12 iulie, proba scrisă, și pe 14 iulie, respectiv 15 iulie, proba orală/interviu.

Detalii despre actele necesare pentru participare și tematica de concurs pot fi obținute de la Spitalul Municipal de Urgență Roman, serviciul RUNOS, din strada Tineretului nr. 28, sau de pe site-ul instituţiei, secțiunea Examene și Concursuri.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0