Spitalul încearcă din nou să angajeze purtător de cuvânt

HomeSocial

Spitalul încearcă din nou să angajeze purtător de cuvânt

 

 

Spitalul Municipal de Urgență Roman a anunțat miercuri, 6 martie, organizarea unui nou concurs pentru angajarea unui purtător de cuvânt.

Astfel, Spitalul organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant de referent de specialitate, debutant – purtător de cuvânt, pe perioadă nedeterminată, pentru Serviciul Relații cu Publicul. Pentru a putea participa la concurs, candidații trebuie să aibă studii superioare absolvite cu diplomă de licență, într-unul din domeniile: științe juridice, științe politice, jurnalism, relații publice și comunicare. Dosarele de concurs se pot depune până pe data de 20 martie, ora 15, la sediul administrativ al Spitalului, iar prima probă a concursului, proba scrisă, este programată a se desfășura pe data de 4 aprilie. Detalii complete despre organizarea acestui concurs se pot obține de la sediul Spitalului Roman sau de pe site-ul instituției, http://www.spitalroman.ro/informatii-utile/examene-si-concursuri.

Unitatea medicală a mai încercat să angajeze purtător de cuvânt în urma unui concurs organizat la finalul anului 2017. Din cele șase dosare selectate pentru concurs, doar cinci candidați s-au prezentat la proba scrisă a concursului, niciunul dintre aceștia nereușind să obțină nota minimă de 7. În ultimii ani, Spitalul Roman nu avut un comunicator special desemnat, aceste atribuții fiind exercitate de conducerea unității medicale.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 1