Prima paginăSocialSanatate

Spitalul de Psihiatrie Roman caută medic şi farmacist

Dimensiune text

Spitalul de Psihiatrie „Sfântul Nicolae” Roman a primit aprobare pentru scoaterea la concurs a unui post de medic specialist psihiatrie şi un post de farmacist, pentru o farmacie cu circuit închis.

Pentru primul dintre posturi se pot înscrie rezidenţi aflaţi în ultimul an de pregătire, medici specialişti sau medici primari, confirmaţi în specialitatea menţionată, iar pentru cel de-al doilea post se pot înscrie farmacişti cu drept de liberă practică, specialişti sau primari, confirmaţi în specialitatea farmacie generală.

Înscrierile la concurs se fac în termen de 15 zile de la apariţia anunţului în revista „Viaţa Medicală”, din data de 16 ianuarie 2015, respectiv până la data de 6 februarie 2015, ora 14.00, dosarele fiind depuse la sediul unităţii sanitare. Concursurile vor avea loc pe 2 martie 2015.

Candidaţii pentru aceste posturi trebuie să achite o taxă de 200 de lei pentru înscriere şi să facă dovada că în ultimii cinci ani nu au fost sancţionaţi de unităţile în care au activat şi de Colegiul Medicilor din România, respectiv Colegiul Farmaciştilor din România.

Tematica şi bibliografia pentru aceste concursuri se găsesc pe site-ul instituţiei, precum şi la sediul acesteia.

Spitalul de Psihiatrie urma să organizeze, luna aceasta, concursuri pentru ocuparea a patru posturi de asistent medical, patru de îngrijitor curăţenie şi patru de infirmier, dar, din cauza unor erori tehnice, concursurile au fost amânate până la o dată care va fi comunicată ulterior.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0