Prima paginăSocialSanatate

Spitalul de Psihiatrie are un medic nou

Dimensiune text

Spitalul de Psihiatrie „Sfântul Nicolae” Roman va avea, de la 1 aprilie, un medic nou, în persoana medicului Maria Dumitru, specialist în psihiatrie.

Luni, 17 martie, a avut loc un concurs, organizat pentru a patra oară, pentru ocuparea unui post de medic la Spitalul de Psihiatrie „Sfântul Nicolae” din Roman. Dacă la concursurile anterioare nu a fost niciun medic interesat de ocuparea acestui post, acum s-a înscris la concurs un medic psihiatru din Iaşi. „Comisia de examinare a decis ca medicul care candida să susţină toate probele concursului în aceeaşi zi. Astfel, medicul Maria Dumitru obţinut nota 9,86 la proba scrisă şi, apoi, a trecut fără probleme de probele clinice şi cea practică. Mă bucur foarte mult că vom avea un medic bun. Începând cu 1 aprilie, o aşteptăm să înceapă activitatea în spitalul nostru”, a declarat medicul Anca Hîncu, managerul spitalului.

Maria Dumitru va fi cel de-al doilea medic psihiatru specialist de la Spitalul de Psihiatrie care va lucra cu normă întreagă, alături de medicul Anca Hîncu, care este şi manager. Înainte de a veni la Roman, medicul psihiatru a lucrat în câteva cabinete particulare de psihiatrie din Iaşi, iar în luna octombrie 2013 a susţinut şi promovat examenele de medic specialist.

COMENTARII

WORDPRESS: 0