Spitalul va cumpăra aparatură de 434.000 de lei

HomeSanatate

Spitalul va cumpăra aparatură de 434.000 de lei

 

 

Veniturile proprii ale Spitalului Municipal de Urgență Roman cresc la final de an și banii vor fi investiți în achiziția de aparatură. Conform documentelor semnate cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate, unitatea medicală romașcană a primit 434.000 de lei, bani ce trebuie consumați până la finele anului. Conform unui proiect de hotărâre ce va fi suspus dezbaterii consilierilor locali în ședința de vineri, 16 noiembrie, banii vor fi investiți în achiziția a cinci tipuri de aparate medicale.

Dacă până acum din veniturile proprii ale Spitalului s-a putut achiziționa doar un singur aparat, de 100.000 de lei, acum mai există posibilitatea achiziționării unui turn de artroscopie cu artropomă, a unei lămpi scialitice, a unei mese de ginecologie pentru nașteri, a unui microscop optic binocular și a cinci aparate de tip holter pentru monitorizare EKG.

În acest an, din toate veniturile pe care le poate obține Spitalul, au fost cuprinse în lista de investiții peste 20 de aparate medicale, estimându-se o cheltuială de 1.691.000 lei.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0