Șomerii sunt așteptați la cursurile organizate de AJOFM Neamț

HomeEconomie

Șomerii sunt așteptați la cursurile organizate de AJOFM Neamț

 

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Neamț, prin Centrul de Formare Profesională, primește înscrieri pentru mai multe cursuri de formare profesională, care vor începe în luna aprilie.

La Agenția Locală pentru Ocuparea Forței de Muncă Roman vor fi organizate cursuri pentru meseriile: frizer – coafor – manichiurist – pedichiurist, operator introducere, validare și prelucrare date, comunicare în limba engleză și agent de securitate. La Agenția Locală pentru Ocuparea Forței de Muncă Piatra Neamț se vor desfășura cursuri pentru meseriile: frizer – coafor – manichiurist – pedichiurist, operator introducere, validare și prelucrare date, ospătar (chelner) – vânzător în unități de alimentație, lucrător în comerț, lucrător în structuri pentru construcții și agent de securitate. La Agenția Locală pentru Ocuparea Forței de Muncă Tîrgu Neamț vor fi organizate cursuri pentru meseriile: ospătar (chelner) – vânzător în unități de alimentație și lucrător în comerț.

„Cursurile se vor desfășura în funcție de completarea grupelor. Pentru persoanele aflate în evidența AJOFM Neamț, aceste cursuri sunt gratuite și se asigură decontarea transportului de la domiciliu la locul de desfășurare a programului de formare profesională”, a afirmat Daniel Chirilă, director executiv al AJOFM Neamț.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0