Șoferi depistați pozitiv la testul antidrog

HomeActualitate

Șoferi depistați pozitiv la testul antidrog

Marți, 2 ianuarie, în jurul orei 13:40, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au depistat, pe strada Castanilor, din Săbăoani, un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani, din Adjudeni. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul din dotare, reieșind indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor interzise. Persoana a fost condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Luni, 1 ianuarie, în jurul orei 19:50, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Tîrgu Neamț au depistat, pe strada Alexandru cel Bun, din Tîrgu Neamț, un autoturism condus de un bărbat, de 32 de ani, din aceeași localitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul din dotare, reieșind indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor interzise, fiind condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cele două cauze, polițiștii au întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Comentarii

WORDPRESS: 0