Șofer înjunghiat, în urma unui conflict în trafic

HomeActualitate

Șofer înjunghiat, în urma unui conflict în trafic

Duminică, 30 ianuarie, în jurul orei 2.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au fost sesizați de către un bărbat de 49 de ani, din Poienari, cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni.

Conform IPJ Neamț, din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, în urma unei șicanări în trafic, un bărbat de 30 de ani, din Gâdinți, pasager într-un autoturism, ar fi intrat în conflict cu bărbatul de 49 de ani, care se deplasa cu autoturismul pe o stradă din localitatea Poienari, pe fondul căruia l-ar fi agresat cu un obiect tăietor-înțepător.

Cadrele medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean Neamț solicitate la locul incidentului l-au diagnosticat pe bărbatul rănit cu plagă înjunghiată cu evisceraţii, victima fiind preluată de un echipaj cu asistent medical şi transportată la Compartimentul de Primire Urgențe al Spitalului Municipal de Urgență Roman.

„Victima a fost transportată la spital, în vederea primirii de îngrijiri medicale. La scurt timp, persoana bănuită de comiterea faptei a fost depistată și condusă la sediul poliției, în vederea audierii. În baza probatoriului administrat, bărbatul de 30 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

Luni, cel în cauză urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Comentarii

WORDPRESS: 0