Prima paginăRoman

Șofer fugar, cercetat în libertate

Dimensiune text

În data de 26 august, Marius G., de 31 de ani, din Roman, suspectat de comiterea infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu permisul suspendat, refuz de recoltare probe biologice și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, a fost reținut pe bază de ordonanță de reținere, pe o perioadă de 24 de ore.

 

Suspectul a fost prezentat Parchetului de pe lîngă Judecătoria Roman, care a dispus față de acesta măsura obligării de a nu părăsi localitatea.

Reamintim că sîmbătă seara, în jurul orei 22.25, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Roman patrula pe strada Gloriei și a văzut cum un conducător auto a pierdut controlul volanului autoturismului, pe un segment de drum în curbă la stînga, și a intrat în coliziune cu trei autoturisme parcate regulamentar. După producerea accidentului, autoturismul implicat în accident și-a continuat deplasarea, iar conducătorul auto a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor, fapt ce a determinat urmărirea acestuia cu autospecializata din dotare, folosindu-se semnalele luminoase și acustice. Șoferul a fost urmărit pe mai multe străzi din oraș și a trecut cu viteză prin toate intersecțiile. Unul dintre polițiștii care l-au urmărit pe bărbat a spus că, dacă nu ar fi fost o oră tîrzie, acesta ar fi făcut și alte victime. Urmărirea că în filme s-a terminat cînd conducătorul auto a pierdut controlul volanului și s-a oprit cu autoturismul într-un gard de pe strada Vasile Lupu, lîngă blocurile ANL.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0