Prima paginăSocial

Sistemul de eliberare a permiselor auto este blocat. Proba teoretică se poate susţine abia miercuri, 10 august

Sistemul de eliberare a permiselor auto este blocat. Proba teoretică se poate susţine abia miercuri, 10 august

Dimensiune text

 

soferiLuni, 8 august, Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor a anunţat că, din cauza unor probleme de ordin tehnic, luni, 8 august, nu se poate susţine proba teoretică în vederea obţinerii permisului de conducere, nu se pot face programări la proba practică, nu se pot soluţiona cererile de preschimbare a permisului de conducere şi nu se pot emite autorizaţii de circulaţie provizorie.

„În acest moment se pot depune doar dosarele în vederea înmatriculărilor de autovehicule şi se efectuează operaţiuni de radiere. Personalul de intervenţie a fost alertat de la apariţia primelor probleme tehnice, lucrând la remedierea situaţiei încă din cursul nopţii. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vom reveni după remedierea situaţiei”, precizează un comunicat al instituţiei.

Prefectura Neamţ a anunţat că, în judeţ, pentru perioada de nefuncţionalitate a sistemului informatic, examinarea teoretică se va desfăşura şi în ziua de miercuri, 10 august, şi că dosarele de înmatriculare şi cererile de preschimbare a permiselor de conducere primite se vor soluţiona începând cu data de marţi, 9 august.

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0