Sindicaliștii din învățământ protestează la Prefectură

HomeActualitate

Sindicaliștii din învățământ protestează la Prefectură

 

prefectura-consiliul-judetean-neamtÎn urma consultării membrilor de sindicat din unitățile de învățământ ale județului Neamț, conducerea Sindicatului Liber al Lucrătorilor din Învățământ și Cercetare Științifică Neamț a hotărât pichetarea Instituției Prefectului județului Neamț, luni, 24 octombrie 2016, începând cu ora 14.00.

Sindicaliștii vor organiza această primă formă de protest în legătură cu prevederile OUG nr. 20/2016 și a HG 582/2016 privind salarizarea în sistemul de învățământ, tergiversarea elaborării și adoptării Legii Salarizării Unitare, precum și împotriva altor neajunsuri și disfuncționalități din sistemul de educație. Acțiunea este aprobată de Primăria Municipiului Piatra Neamț pentru intervalul orar 14 – 16, precizează un comunicat semnat de președintele Sindicatului Liber al Lucrătorilor din Învățământ și Cercetare Științifică Neamț, Gabriel Ploscă.

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • E bine ca protesteaza pentru legea salarizarii UNITARE, da’ daca ar protesta si pentru lipsa manualelor, aberatiile programelor si calitatea acestora, … ar fi si mai bine !!!