HomeSocial

Şi-a stropit iubita cu diluant şi i-a dat foc

Un bărbat care i-a dat foc concubinei sale este cercetat pentru tentativă de omor. Femeia care era să-şi piardă viaţa a avut nevoie de aproape 90 de zile de îngrijiri medicale.

 

Cristian B., de 42 de ani, din Roman, este cercetat de procurorii Parchetului de pe lîngă Tribunalul Neamţ pentru tentativă de omor. Fapta pentru care este cercetat bărbatul a avut loc pe data de 29 august, iar totul a pornit de la o banală ceartă. În ziua cu pricina, Cristian B. împărţea o sticlă de băutură cu Mihaela O., în vîrstă de 40 de ani, concubina sa. Bărbatul avusese mai mult spor la băut, astfel că starea lui de ebrietate era avansată.

La un moment dat, cei doi au început să se certe din cauza băuturii şi a banilor. Cristian B. s-a enervat cumplit, a luat o sticlă cu diluant, a stropit-o pe femeie, apoi i-a dat foc. După gestul său, bărbatul a sunat la 112 şi a chemat Ambulanţa. Cei doi au fost duşi la spital arsuri pe mîini şi, respectiv, pe faţă, piept şi abdomen, pentru bărbat fiind stabilit diagnosticul preliminar de agitaţie psiho-motorie şi etilism acut, iar pentru femeie – diagnosticul de arsură gradele I – II prin flacără.

„Institutul de Medicină Legală Iaşi ne-a comunicat aprecierile preliminare în cazul victimei Mihaela O., în vîrstă de 40 de ani, din Roman, din care rezultă că leziunile suferite de victimă necesită 80 – 90 zile îngrijiri medicale pentru vindecare, iar acestea au fost de natură să-i pună viaţa în primejdie. Pe cale de consecinţă, ancheta a fost preluată de către Parchetul de pe lîngă Tribunalul Neamţ, sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la omor”, a precizat subcomisarul Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvînt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ.

Comentarii

WORDPRESS: 0