Prima paginăEconomie

Showroom de utilaje agricole la Săbăoani

Dimensiune text

Reprezentanţii societăţii au achiziţionat un teren în suprafaţă de 15.000 de metri pătraţi pentru realizarea investiţiei.

Lângă benzinăria de la intrarea în localitatea Traian, comuna Săbăoani, şi în apropierea SC Marsat SA va fi construit un showroom pentru utilaje agricole. Iniţiativa aparţine SC M Real Estate România SRL, cu sediul în comuna Mogoşoaia, judeţul Ilfov. Reprezentanţii societăţii au achiziţionat încă de anul trecut un teren, în suprafaţă de 15.000 de metri pătraţi, pe care îşi propun să construiască o reprezentanţă, birouri şi service de utilaje agricole. Clădirea va avea parter şi etajul I, va beneficia de parcare, împrejmuire, utilităţi şi acces din E85. Totodată, va fi construită şi o hală de producţie, prevăzută cu centrală termică pe combustibil solid şi fosă septică. „I-am ajutat să obţină toate avizele necesare, pentru că avem nevoie de investitori în comună care să creeze locuri de muncă”, a spus inginer Valeria Dascălu, primarul comunei Săbăoani.

Investiţia va cuprinde cinci corpuri de clădire. În corpul A, de exemplu, în suprafaţă de 940 de metri pătraţi, vor funcţiona un showroom, birouri, magazia de scule şi atelierul mecanic. Atelierul service, proiectat pentru trei puncte de lucru, cu accesul prin trei porţi distincte, va executa operaţiuni de reparaţii şi întreţinere, revizii tehnice curente, revizii generale, atât pentru partea tehnică, cât şi pentru cea electrică. Corpul B, în suprafaţă de 80 de metri pătraţi, este destinat magaziei de uleiuri uzate şi depozitului de piese aflate în garanţie, iar corpul C, de 100 de metri pătraţi, va fi utilizat la depozitarea pieselor schimbate în atelierul service.

Investiţia va beneficia şi de o platformă betonată pentru spălarea utilajelor agricole, în suprafaţă de 104 metri pătraţi, dar şi de o parcare atât pentru clienţi, cât şi pentru angajaţi.

SC M Real Estate România SRL, înfiinţată în anul 1991, a deschis anul trecut un showroom de echipamente agricole şi la Timişoara.

COMENTARII

WORDPRESS: 0