Prima paginăActualitateNeamt

Sfaturi pentru un Revelion reuşit

Dimensiune text

Pentru ca petrecerea de Revelion să fie liniştită şi fericită, Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ recomandă cetăţenilor să aibă în vedere un minim de măsuri de autoprotecţie.

Astfel, în noaptea de Revelion, evitaţi persoanele turbulente sau în stare de ebrietate, străzile cu baruri şi terase unde se consumă alcool şi sunt adunate persoanele gălăgioase. Nu lăsaţi copiii nesupravegheaţi şi nu le permiteţi să consume alcool. Evitaţi afişarea unor sume mari de bani şi nu faceţi referiri la bunurile de valoare pe care le aveţi asupra dumneavoastră. Alegeţi drumurile intens circulate, luminate şi evitaţi zonele în construcţie, parcurile pustii şi străzile lăturalnice. Deplasaţi-vă în grup şi nu răspundeţi la provocările altor persoane. Nu acceptaţi compania persoanelor necunoscute.

Dacă sunteţi abordaţi de diferite persoane, care vă solicită nejustificat sume de bani ori bunuri, ca plată pentru presupuse servicii sau pentru diferite colecte (biserică, fundaţii etc.), nu daţi curs unor astfel de solicitări.

Pentru orice infracţiune la care sunteţi victimă sau martor, apelaţi numărul unic de urgenţă 112! Reţineţi cât mai multe detalii despre autor: înfăţişare, particularităţi, direcţia în care a fugit, numărul de la autoturismul folosit de acesta, complici şi comunicaţi toate amănuntele poliţiei.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Romascanul fara drepturi 8 ani

    Sfaturile astea nu ii ajuta cu absolut nimic pe cei aflati pe T.Vladimirescu , Toma Stelian , M.Closca , unde tiganii ( rromii ) isi fac de cap prin intersectii , si incep cu petardele , aruncatul pietrelor in geamurile caselor si se amuza luandu-se de oamenii ce tranziteaza zona , in special si de cei care se deplaseaza spre cartierul N.Balcescu.