Prima paginăActualitate

Sfârşit de săptămână cu accidente rutiere

Dimensiune text

În ziua de 6 octombrie, în jurul orei 12.05, pe strada Oituz, din Roman, a avut loc un accident rutier din care a rezultat rănirea uşoară a unei persoane.

Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit că în timp ce Ioan A., de 51 de ani, din comuna Horia, executa manevra de mers înapoi pe strada Oituz, nu s-a asigurat corespunzător şi a intrat în coliziune cu partea din spate a autovehiculului condus de Vasile C., de 38 de ani, din comuna Gâdinţi, care circula regulamentar. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a Paraschivei C., de 29 de ani, pasageră în autoturismul condus de Vasile C. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Tot pe 6 octombrie, în jurul orei 13.10, în vecinătatea DC 81, în pădurea din punctul Dealul Mărului, în afara localităţii Gâdinţi, a avut loc un eveniment rutier din care a rezultat rănirea uşoară a unei persoane. Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit că în timp ce Cătălin I., de 27 de ani, din Roman, conducea un ATV pe DC 81, către satul Săcăleni, comuna Poienari, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în pădure, unde, încercând să urce o rampă aflată în vecinătatea drumului, s-a răsturnat, rănindu-se uşor.

Citește și:   14 posturi scoase la concurs din sursă externă, în cadrul IPJ Neamț

În ziua de 6 octombrie, în jurul orei 17.15, pe DJ 207A, în afara municipiului Roman, a avut loc un accident rutier din care a rezultat rănirea uşoară a unei persoane. Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit că în timp ce Florin M., de 20 de ani, din comuna Bâra, conducea un autoturism, pe DJ 207A, ajuns la intersecţia cu strada Cucutei, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă prin dreapta şi s-a răsturnat pe spaţiul verde. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a Olinei M., de 48 de ani. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0