HomeActualitateRural

Serviciu de Evidenţa Populaţiei la Boghicea

Primarul comunei Boghicea a aflat de la reprezentanţii Asociaţiei Comunelor din România cadrul legal în care va putea fi implementat acest serviciu.

Reprezentanţii comunelor din judeţul Neamţ au participat, în perioada 23 – 26 octombrie, la o întâlnire regională a Asociaţiei Comunelor din România, care a avut loc în judeţul Suceava şi la care au participat primari din regiunea Nord – Est. ”Au fost dezbătute probleme privind legislaţia administraţiei publice, metodologia de elaborare a proiectelor de hotărâre în Consiliul Local, dar şi alte probleme de interes. A fost o întâlnire interactivă, în care ne-am lămurit punctual anumite probleme cu care ne confruntăm în comunităţile pe care le gestionăm. Personal, m-a interesat cum voi putea modifica organigrama aparatului administrativ, pentru a putea angaja şofer pentru microbuzul şcolar şi cadrul legal pentru înfiinţarea la Boghicea a unui serviciu public necesar –  Evidenţa Populaţiei – care să vină în întâmpinarea locuitorilor comunei noastre, dar şi celor învecinate, un proiect pe care doresc să-l implementez anul viitor”, a precizat Eugen Mihai (foto), primarul comunei Boghicea.

La această întâlnire de informare a participat şi Doinel Grumezescu, primarul comunei Bozieni, secretar al Asociaţiei Comunelor din România, filiala Neamţ, dar şi alţi primari nemţeni.

Comentarii

WORDPRESS: 0