Selecție pentru recrutarea a 800 de lucrători în agricultură pentru Spania

HomeEconomie

Selecție pentru recrutarea a 800 de lucrători în agricultură pentru Spania

 

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, prin EURES România, anunță organizarea de selecții pentru ocuparea a 800 de posturi în domeniul agricol, pentru Spania.

Durata contractelor de muncă este de aproximativ trei luni, cu data estimată de începere 15 februarie 2018 şi salariul de 40,43 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar, compania angajatoare fiind SUREXPORT Compania Agraria SL, Spania.

Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/39 de ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 fiind zi de odihnă (aceasta poate să nu coincidă cu duminica). Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii. În decursul celor 6,5 ore este prevăzută o pauză de o jumătate de oră. Cazarea este asigurată de angajator, iar lucrătorul trebuie să plătească 1,6 euro/zi pentru cheltuieli.

Pentru detalii şi înscriere, persoanele interesate trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul agenţiei judeţene pentru ocuparea forţei de muncă de care aparţin cu domiciliul sau reşedinţa. Datele de contact pot fi vizualizate la adresa http://www.eures.anofm.ro/contact.php. Înscrierile au loc până la data de 10 decembrie 2017. Dosarul pentru înscriere trebuie să conţină următoarele documente: copie CI sau BI, CV Europass în limba română, adeverinţă medicală, cu menţiunea „apt pentru muncă”. Selecţiile se vor desfăşura în perioada 11 – 15 decembrie 2017, locaţiile urmând a fi comunicate în timp util pe site-ul ANOFM, www.anofm.ro, şi pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/fiiinformat/.

„Precizăm că orice alte evenimente de selecţie, pentru domeniul agricol din Spania, la date diferite faţă de cele comunicate, nu sunt organizate de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă”, precizează reprezentanții ANOFM.

 

Comentarii

WORDPRESS: 0