Șeful IPJ Neamţ s-a întîlnit cu ministrul Rus

Ștrandul Municipal, dat pe mîna chinezilor
Direcția Silvică Neamț, locul II pe țară ca rentabilitate
Ministrul a făcut instrucție cu inspectori generali

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Ioan Rus, a efectuat vineri, 11 mai, o vizită de lucru la Iaşi, unde s-a întîlnit cu reprezentanţii structurilor teritoriale ale ministerului din judeţele Iaşi, Bacău, Botoşani, Galaţi, Neamţ, Suceava, Vaslui şi Vrancea.

 

La întîlnire au participat secretarul de stat Petre Tobă şi şefii structurilor teritoriale ale Poliţiei, Jandarmeriei, Poliţiei de Frontieră, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Direcţiei Generale Anticorupţie, serviciilor judeţene de informaţii şi protecţie internă şi Oficiului Român pentru Imigrări din cele opt judeţe.
Ministrul Ioan Rus a subliniat necesitatea implicării totale a angajaţilor ministerului din structurile teritoriale în desfăşurarea în condiţii de deplină legalitate a alegerilor locale, apreciind că îndeplinirea cu responsabilitate a misiunilor pe această linie constituie, implicit, o modalitate de a recîştiga încrederea cetăţenilor.
Totodată, ministrul a susţinut că este necesară o creştere a nivelului de siguranţă publică a cetăţenilor, sens în care a cerut lucrătorilor Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI) promptitudine şi fermitate în aplicarea legii.
Ministrul Ioan Rus a reiterat faptul că la nivelul MAI se depun eforturi susţinute pentru ca toţi absolvenţii instituţiilor de învăţămînt ale MAI, promoţia 2011, să fie angajaţi în cel mai scurt timp.


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!