Se toaletează copacii de pe strada Ștefan cel Mare

HomeSocial

Se toaletează copacii de pe strada Ștefan cel Mare

 

alpinist utilitar copaci arbori toaletare taiereEchipe specializate din cadrul Primăriei Roman au efectuat, săptămâna trecută, lucrări de toaletare a arborilor din Asociaţiile 12 Smirodava şi 13 Gloriei, precum şi pe aliniamentul stradal Smirodava, iar în această săptămână se vor curăţa copacii de pe Ştefan cel Mare – de la Gară la barieră.

Primăria Roman intenţionează ca, în această primăvară, să continue programul de plantare de arbori și arbuști. „Vom apela şi la specialiştii din domeniu de la firmele private din Roman, pentru a şti care sunt speciile cele mai potrivite pentru solul nostru şi unde trebuie să fie plantaţi puieţii. La întâlnirea pe care am avut-o cu reprezentanții mediului de afaceri, reprezentanții Bogardens ne-au solicitat să le cerem și lor un punct de vedere înainte de a trece la efectuarea de plantări și intenționez să discut cu aceștia chiar în această săptămână”, a declarat primarul Lucian Micu.

În anii anteriori, deși s-au plantat diferite specii de arbori în mai multe zone ale orașului, fie nu au rezistat climei, fie nu au fost îngrijiți de nimeni și, în plus, au fost și rupți de cetățenii certați cu bunul simț. Și în această primăvară, administrația locală intenționează să continue campania de curățenie de primăvară și amenajarea de zone verzi, în parteneriat cu școlile, cu asociațiile de proprietari și cu toți romașcanii care vor să se implice.

 

Comentarii

WORDPRESS: 2