Prima paginăActualitate

Se scot la licitație 155 de locuri de parcare

Se scot la licitație 155 de locuri de parcare

Dimensiune text

În această primăvară – vară, administrația locală a construit patru parcări noi în mai multe zone ale orașului. După aplicarea marcajelor se va trece și la licitarea locurilor de parcare. Pentru săptămâna în curs, două zone amenajate cu parcări sunt scoase la licitație, cu un total de

155 de locuri de parcare nou realizate.

”Este vorba de 59 de locuri de parcare realizate pe terenul fostei centrale Ciupercă (zona străzilor Tineretului, Smirodava şi C.A. Rosetti) şi 96 de locuri de parcare pe aleea ce face legătura între Libertăţii – parc Biserica Armenească – intersecţia Cuza Vodă (Telefoane – Poştă). Licitaţia va avea loc joi, 6 iulie, în Sala mare a Primăriei municipiului Roman. Cetăţenii pot depune documentaţia necesară participării la licitaţie până inclusiv în data de 5 iulie. În cazul în care nu se vor ocupa toate locurile de parcare, licitaţia va fi reluată în fiecare zi de joi, de la ora 17.00, tot în Sala mare a Primăriei Roman”, au declarat reprezentanții Primăriei municipiului Roman.

Prețul de pornire la licitație pentru fiecare loc de parcare este de 100 de lei pe an. Urmează să fie scoase la licitație și parcările din zona Gloriei – Umbreluța.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0