Prima paginăSocial

Se ridică la cotă căminele de pe Ocolitoarea Roman Vest

Se ridică la cotă căminele de pe Ocolitoarea Roman Vest

Dimensiune text

 

 

După ce, la finele săptămânii trecute, autoritățile locale au efectuat mai multe lucrări de ridicare la cotă a căminelor de pe ocolitoarea Roman Vest, primarul Lucian Micu spune că va fi necesară blocarea pentru încă o noapte și o zi pentru a se termina intervenția. De pe 17 august noapte și până pe 18 august, în jurul orei 16.00, traficul greu a fost redirecționat prin centrul orașului, ca urmare a închiderii arterei în vederea efectuării lucrărilor.

Edilul spune că doar pentru ridicarea la cotă a unui cămin intervenția durează în jur de trei ore, de aceea se explică și durata lungă de timp cât ocolitoarea trebuie să fie blocată, iar traficul redirecționat prin centrul orașului. „În ceea ce privește ocolitoarea vestică – bulevardul Nicolae Bălcescu, vom mai programa o activitate de închidere a circulației, pentru a mai ridica la cotă din căminele dinspre Ștefan cel Mare până în Sucedava și Miron Costin. Ulterior, vom mai ridica la cotă și celelalte cămine până în sensul giratoriu de la depozitul Profi, însă nu vor mai afecta circulația în zona centrală a municipiului, ci doar vom redirecționa circulația pe străzile Miron Costin și Sucedava, astfel încât disconfortul în trafic pe celelalte artere să fie diminuat. Din păcate, pentru ridicarea la cotă a acestor cămine, timpul de lucru este destul de ridicat, cam de aproximativ trei ore. Aplicăm o procedură nouă, turnăm în prealabil aceste cămine și doar mergem și facem lucrările la fața locului. Dar, există un termen pentru întărirea asfaltului, astfel încât aceste cămine odată ridicate la cotă să nu mai sufere avarii”, a declarat primarul Lucian Micu.

Edilul a explicat că lucrările se fac în noaptea de vineri și inclusiv sâmbătă ziua deoarece indicatorii arată că traficul este mai redus în acest interval decât în restul zilelor din săptămână. În această vară, Primăria Roman a ridicat la cotă și căminele de pe Griviței, Traian și Alexandru cel Bun.

 

Foto: Facebook / Radar Roman Oficial

COMENTARII

WORDPRESS: 0