Se repară scările de la magazinele din spatele Casei de Cultură

HomeSocial

Se repară scările de la magazinele din spatele Casei de Cultură

 

Administrația publică locală a găsit o soluție tehnică, dar și banii necesari, pentru a repara scările deteriorate din zona magazinelor din spatele Casei de Cultură a Sindicatelor. După ce, în primăvară, au fost reabilitate treptele de la „blocul galben” de pe centrul orașului, primarul Lucian Micu spune că din septembrie vor începe lucrările și pentru scările de la complexul de magazine de pe Unirii.

„Din păcate, nu mai există specialiști care să lucreze în mozaic, dar am reușit, în final, să găsim o echipă de constructori și în luna septembrie vom începe lucrările la scările de pe strada Unirii, blocul 2, este vorba despre spațiile comerciale din spatele Casei de Cultură. Acolo va fi din nou vorba despre un contract de asociere, pentru că, pe de o parte, circa jumătate dintre spațiile comerciale aparțin unei societăți și sunt proprietate a acesteia, iar cealaltă jumătate sunt pe domeniul public, aparținând Primăriei municipiului Roman. Lucrăm în această săptămână la contractul de asociere, sperăm ca săptămâna viitoare să îl semnăm, astfel încât, din luna septembrie, să înceapă lucrările de reabilitare și a acestor scări, după care, în pentru primăvara anului viitor, vom prinde la finanțare și scările de pe strada Libertăți blocul 14, blocul de la Femina”, a declarat primarul Lucian Micu.

Probleme sunt și cu scările de la complexul de magazine din Favorit, însă edilul spune că a purtat mai mule discuții cu proprietarul, care și-a luat angajamentul ca să înceapă reparația la scări: „Deși respectiva societate comercială are în lucru un proiect mai amplu de amenajare a acestei zone, i-am cerut, totuși, măcar o reparație curentă a acestei scări să se realizeze, fiind vorba despre o societate privată”.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0